Cookie Policy
firmy ULBRICH Group vám chce nabídnout ty nejlepší možné služby. Abychom toho dosáhli, budeme ukládat informace o vaší návštěvě v takzvaných cookies. Používáním této stránky souhlasíte s použitím cookies.Kliknutím na tlačítko 'Doplňující informace' můžete najít podrobnější informace o používání cookies na této webové stránce. Zabránit použití služby cookies můžete také změnou nastavení vašeho prohlížeče.

Dodatečné informace

Pokračovat
Select your country

XIAMETER SLT-3445 Sealant Acetoxy Red Flowable

EN AT DE CZ HU SI SK HR 


XIAMETER SLT-3445 SEALANT ACETOXY RED FLOWABLE

XIAMETER SLT-3445 Sealant Acetoxy Red Flowable

Odeslat dotaz na tento produkt
Applications:
  • Typically used to coat plates or moulds, used to produce bakery products or other foodstuffs.
  • Used for potting and sealing electrical heaters, steam irons,...


Features:
  • Self levelling liquid, suitable for spraying or dipping 
  • Very good release properties 
  • Temperature stability up to 260°C (500°F), intermittent use up to 300°C (572°F) 
  • Good unprimed adhesion to a variety of metals 
  • XV BfR Recommendation and 90/128/EEC under EU Food Regulations 
  • 21 CFR 175.105 and 21 CFR 177.2600 under U.S. FDA regulations

Odeslat dotaz na tento produkt

XIAMETER SLT-3445 SEALANT ACETOXY RED FLOWABLE




Děkujeme za Váš dotaz!
Budeme Vás kontaktovat co nejdříve!

© Copyright 2022 Ulbrich Group
První stranaProduktyZprávy / novinkyKe staženíVideoObchodní partneřiO společnostiMapa stránekZřeknutí se odpovědnostiObchodní a dodací podmínkyCookiesISO CertifikátyPolitika kvalityOchrana dat
Zpět nahoru
https://www.ulbrich.cz/,https://dir.ulbrich.si/,cze
Cookie Policy
firmy ULBRICH Group vám chce nabídnout ty nejlepší možné služby. Abychom toho dosáhli, budeme ukládat informace o vaší návštěvě v takzvaných cookies. Používáním této stránky souhlasíte s použitím cookies.Kliknutím na tlačítko 'Doplňující informace' můžete najít podrobnější informace o používání cookies na této webové stránce. Zabránit použití služby cookies můžete také změnou nastavení vašeho prohlížeče.

Dodatečné informace

Pokračovat