Cookie Policy
firmy ULBRICH Group vám chce nabídnout ty nejlepší možné služby. Abychom toho dosáhli, budeme ukládat informace o vaší návštěvě v takzvaných cookies. Používáním této stránky souhlasíte s použitím cookies.Kliknutím na tlačítko 'Doplňující informace' můžete najít podrobnější informace o používání cookies na této webové stránce. Zabránit použití služby cookies můžete také změnou nastavení vašeho prohlížeče.

Dodatečné informace

Pokračovat
Select your country

DOWSIL™ 866 Primerless Silicone Adhesive

EN AT DE CZ HU SI SK HR 


DOW

DOWSIL™ 866 PRIMERLESS SILICONE ADHESIVE

DOWSIL™ 866 Primerless Silicone Adhesive

Odeslat dotaz na tento produkt
DOWSIL™ 866 Primerless Silicone Adhesive 
One-part, grey, flowable ashesive with high tensile strength.


Features & Benefits
  • Flowable 
  • Heat cure 
  • High tensile strength 
  • No mixing required 
  • Rapid, versatile cure processing controlled by temperature 
  • Able to flow, fill or self-leveling after dispensing 

Composition
  • One-part silicone adhesive 

Applications

DOWSIL™ 866 Primerless Silicone Adhesive is suitable for:
  • Sealing lids and housings 
  • Attaching baseplates 
  • Gasketing 
  • Connector sealing

Odeslat dotaz na tento produkt

DOWSIL™ 866 PRIMERLESS SILICONE ADHESIVE




Děkujeme za Váš dotaz!
Budeme Vás kontaktovat co nejdříve!

© Copyright 2022 Ulbrich Group
První stranaProduktyZprávy / novinkyKe staženíVideoObchodní partneřiO společnostiMapa stránekZřeknutí se odpovědnostiObchodní a dodací podmínkyCookiesISO CertifikátyPolitika kvalityOchrana dat
Zpět nahoru
https://www.ulbrich.cz/,https://dir.ulbrich.si/,cze
Cookie Policy
firmy ULBRICH Group vám chce nabídnout ty nejlepší možné služby. Abychom toho dosáhli, budeme ukládat informace o vaší návštěvě v takzvaných cookies. Používáním této stránky souhlasíte s použitím cookies.Kliknutím na tlačítko 'Doplňující informace' můžete najít podrobnější informace o používání cookies na této webové stránce. Zabránit použití služby cookies můžete také změnou nastavení vašeho prohlížeče.

Dodatečné informace

Pokračovat